نسخه آزمایشی

گزارش ها، اطلاعیه ها و بخشنامه ها

عملکرد سازمان تعزیرات حکومتی سه ماهه آخر سال 1400

  سازمان تعزیرات حکومتی مرجع اختصاصی رسیدگی به تخلفات اقتصادی، صنفی و بهداشتی در مفهوم عام و مرجع رسیدگی‌کننده به گزارشات و شکایات واصله به‌عنوان خدمت خاص سازمان می‌باشد. در راستای پیشبرد اهداف سازمانی و شفاف‌سازی عملکرد سه ماهه پایانی سال 1400، گزارش عملکرد این سازمان به شرح زیر به اطلاع شهروندان گرامی می‌رسد:

1-    عملکرد شعب بدوی – بخش کالا و خدمات:

در سه ماهه آخر سال 1400 در بخش کالا و خدمات 143461 فقره پرونده به سازمان وارد شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 1 درصد افزایش داشته است. همچنین در این مدت تعداد 146495 فقره پرونده مورد رسیدگی و مختومه شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییر محسوسی نداشته است. تعداد پرونده‌های مانده در پایان این دوره 16233 فقره بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 29 درصد کاهش داشته است.

2-   عملکرد شعب بدوی – بخش بهداشت، دارو و درمان:

در سه ماهه آخر سال 1400 در بخش بهداشت، دارو و درمان 14518 فقره پرونده به سازمان وارد شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 9 درصد کاهش داشته است. همچنین در این مدت تعداد 14571 فقره پرونده مورد رسیدگی و مختومه شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 11 درصد کاهش داشته است. تعداد پرونده‌های مانده در پایان این دوره 1441 فقره بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از سه برابر شده است.

3-  عملکرد شعب بدوی – بخش قاچاق کالا و ارز:

در سه ماهه آخر سال 1400 در بخش قاچاق کالا و ارز 29008 فقره پرونده به سازمان وارد شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 12 درصد افزایش داشته است. همچنین در این مدت تعداد 28915 فقره پرونده مورد رسیدگی و مختومه شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 11 درصد رشد داشته است. تعداد پرونده‌های مانده در پایان این دوره 4585 فقره بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 19 درصد رشد داشته است.

4-   عملکرد شعب بدوی – عادی و تخصصی:

در سه ماهه آخر سال 1400 در سه بخش کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان و قاچاق کالا و ارز 186987 فقره پرونده به سازمان وارد شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 2 درصد افزایش داشته است. همچنین در این مدت تعداد 189981 فقره پرونده مورد رسیدگی و مختومه شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییر محسوسی نداشته است. تعداد پرونده‌های مانده در پایان این دوره 22259 فقره بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 18 درصد کاهش داشته است.

5-   عملکرد واحدهای اجرای احکام:

در سه ماهه پایانی سال 1400، تعداد 133208 فقره پرونده وارد واحدهای اجرای احکام شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 7 درصد افزایش داشته است. همچنین در این مدت تعداد 135456 فقره پرونده اجرا و بایگانی شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 3 درصد افزایش داشته است. تعداد پرونده‌های مانده در پایان این دوره 22259 فقره بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 18 درصد کاهش داشته است.

6-   محکومیت‌های قطعی وارده به اجرای احکام و وصولی ( عملکرد مالی اجرای احکام ):

در سه ماهه پایانی سال 1400، بیش از 26 هزار میلیارد ریال محکومیت قطعی شده و وارد اجرای احکام شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 3 برابر شده است. همچنین در این مدت بیش از 6 هزار میلیارد ریال از جریمه‌های قطعی شده وصول شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 64 درصد افزایش داشته است.

7-  عملکرد شعب تجدیدنظر – عادی و تخصصی:

در سه ماهه آخر سال 1400 در سه بخش کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان و قاچاق کالا و ارز 8496 فقره پرونده به شعب تجدیدنظر وارد شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 10 درصد کاهش داشته است. همچنین در این مدت تعداد 8725 فقره پرونده مورد رسیدگی و مختومه شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 13 درصد کاهش داشته است. تعداد پرونده‌های مانده در پایان این دوره 1657 فقره بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 60 درصد افزایش داشته است.

8-  آمار گزارشات و شکایت ثبت شده در سامانه 135:

در سه ماهه پایانی سال 1400، تعداد 19275 گزارش و شکایت در سامانه 135 سازمان تعزیرات ثبت شده است که حدود 13 درصد پرونده‌های وارده به سازمان را تشکیل می‌دهد و نسبت به مدت مشابه سال قبل 35 درصد افزایش داشته است.

احمد اصانلو

معاون وزیر دادگستری

و رییس سازمان تعزیرات حکومتی

 

 

ارزیابی میزان کاهش مراجعات حضوری شهروندان به سازمان تعزیرات حکومتی بواسطه ارائه خدمات الکترونیکی

   

 در راستای توسعه دولت الکترونیک و تسهیل دسترسی شهروندان به خدمات سازمان تعزیرات حکومتی بدون نیاز به مراجعه حضوری، سامانه 135 با آدرس الکترونیکی www.t135.ir، مرکز تماس تلفنی به شماره 135 و سامانه پیامکی 300000135 به عنوان مرکز ارائه خدمات الکترونیکی سازمان تعزیرات حکومتی در اختیار شهروندان قرار گرفته است. همچنین امکان پرداخت الکترونیکی جرائم پرونده‌های تعزیراتی از طریق برنامه‌های کاربری موبایل ایوا (سداد) و آپ (آسان پرداخت) نیز فراهم می‌باشد.

با توجه به جمیع موارد فوق، در سه ماهه پایانی سال 1400، تعداد 19275 گزارش و شکایت در سامانه 135 سازمان تعزیرات ثبت شده است که حدود 13 درصد پرونده‌های وارده به سازمان را تشکیل می‌دهد و نسبت به مدت مشابه سال قبل 35 درصد افزایش داشته است.


 

                                                                                                                                              احمد اصانلو

معاون وزیر دادگستری

 و رییس سازمان تعزیرات حکومتی

 

 

گزارش توسعه دولت الکترونیک در سازمان تعزیرات حکومتی در سال 1400 

     دولت الکترونیک یکی از مفاهیم رایج در دنیای امروز بوده و نتیجه کاربرد فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات در بخش دولتی می‌باشد. با توجه به مزایای بسیار دولت الکترونیک برای هر جامعه، ارزیابی پیشرفت آن نیز دارای اهمیت فراوانی می‌باشد. سازمان تعزیرات حکومتی در راستای اجرای سیاست‌های کلی نظام و دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی دولت و سازمان‌های بالادستی درخصوص توسعه دولت الکترونیک با به‌کارگیری کلیه ظرفیت‌های سازمان در سال 1400 به اقدامات زیر پرداخته است تا بتواند نقش به سزایی در جریان اجرایی نظام اداری ایفا نماید:

        1-توسعه سامانه پرونده‌های کالا و ارز 

        2-  ارتقاء سامانه مکاتبات اداری به نسخه 5

        3- توسعه سامانه امحاء به منظور امحا پرونده‌های راکد

       4- بهبود و توسعه سامانه پرونده‌های تعزیرات حکومتی به منظور افزایش خدمات و رضایتمندی مردم از قبیل پرداخت‌های الکترونیک با استفاده از آپ و           ایوا

        5- به کارگیری سامانه راهبردی میزخدمت و نظرسنجی از مراجعان

        6- اتصال سامانه 135 به سامانه راهبردی میزخدمت و نظرسنجی از مراجعان

        7- برنامه‌ریزی جهت بازنگری فرآیندها و توسعه مجدد سامانه پرونده­های تعزیرات به صورت فرآیند محور

    8-  تجهیز اتاق سرور و زیرساخت‌های سخت‌افزاری سازمان شامل: 

   * ارتقاء و بهینه‌سازی فایروال مناسب ارتقاء سطح امنیت زیرساخت

       * ارتقاء و بهینه‌سازی تجهیزات ذخیره‌ساز سازمان

   ارتقاء بخشی از تجهیزات سخت‌افزاری موردنیاز جهت ارتقاء رایانه‌ها و سخت‌افزارهای وابسته کاربران کل سازمان به منظور بهبود عملکرد و افزایش          کارآیی و رضایت کاربران 

    9- توسعه و استانداردسازی پورتال سازمان براساس الزامات اعلامی از سوی سازمان اداری استخدامی و سازمان فناوری اطلاعات به شرح زیر:

    *  شفافیت تارنما: نمایش تاریخ بروزرسانی در صفحه اول پورتال، انتشار نام و شماره تماس و آدرس ایمیل مدیران‌کل، درج تاریخ برای کلیه مطالب                پورتال         

      میزان در دسترس بودن صفحه ارایه خدمت

    * سرعت بارگذاری صفحه ارایه خدمت

    قابلیت واکنش گرایی صفحه درگاه ارائه خدمت

    * انتشار گزارش ارزیابی کاهش میزان مراجعات حضوری بابت دریافت خدمات الکترونیکی شده توسط دستگاه

    * وجود قابلیت‌های خاص کاربردپذیری پورتال شامل: شخصی‌سازی، موتور جستجو،آمار بازدید، خطا در فیلدهای ستاره‌دار

    * بارگذاری راهنمایی دیجیتال کاربران برای استفاه از خدمت

    * پاسخ به سوالات پرتکرار (FAQ) به صورت جداگانه برای هر خدمت

    * وجود اطلاعات و صفحات بروز در پرتال دستگاه

 

 

 

«اطلاعیه»

 

آگهی ابلاغ رای خانم زهرا کریمی زادهآگهی ابلاغ رای آقای علی گودرزی